Bachelart en Conquest klaar voor Indy-switch

19 03 2008

Nauwelijks zes weken na de Champ Car tests op Sebring staat Eric Bachelart en zijn Conquest team opnieuw op het Floridaanse circuit. Ditmaal niet met de DP01’s, maar met twee nieuwe Dallara’s. Conquest was een van de eerste ex Champ Car teams die de overstap naar de IndyCar Series aankondigde na de herenigings-overeenkomst van eind februari. Over een goeie week wordt de eerste race van het IndyCar seizoen gereden op de Homestead Miami Speedway.
conquest_indy2.jpg

Vandaag en morgen is Sebring voorbehouden aan de nieuwe IndyCar teams. Slechts drie teams hebben de deadline gehaald. Conquest Racing test met Franck Perera en Enrique Bernoldi. Dale Coyne is aanwezig met Bruno Junqueira en Mario Moraes. Will Power en Oriol Servia testen de KV Racing wagens. Newman/Haas/Lanigan en HVM, nochtans aangekondigd, hebben de test moeten afblazen.

Vooral de afwezigheid van NHL, het rijkste Champ Car team, maakt duidelijk hoe zwaar de overschakeling naar de IndyCar Series wel is. Door het quasi onmogelijke tijdschema en het gebrek aan onderdelen zijn de wagens van Justin Wilson en Graham Rahal nog niet klaar. De door Tony George beloofde assistentie vertoont duidelijk hiaten. 

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s