Ferrari houdt deur gesloten voor Alonso

23 04 2008

Bij gebrek aan een competitieve wagen is tweevoudig F1-kampioen Fernando Alonso aan het solliciteren geslagen. Tegenover El Pais maakt de Spanjaard bekend dat hij zichzelf in 2009 liefst ziet rijden bij Toyota, BMW, Williams of Ferrari.
Ferrari-president Luca di Montezemolo reageerde prompt via de Gazetta dello Sport. Een duo Raikkonen-Alonso kan volgens hem alleen maar schade toebrengen aan de Scuderia. Montezemolo is bevreesd voor een herhaling van een tweestrijd tussen twee vedetten, zoals Ron Dennis en McLaren dat vorig jaar mochten beleven. Zolang Raikkonen onder contract ligt bij Ferrari, blijft de deur gesloten voor Alonso. Raikkonens contract loopt af eind 2009, maar teambaas Stefano Domenicali gaf eerder al te kennen de Fin ook na 2009 te willen behouden.
Of Renault nog een optie is voor Alonso in 2009 na een frustrerend jaar in de R28, is zeer twijfelachtig. Nochtans zou een duo Alonso-Patrick niet misstaan op de grid. Volgens een wild gericht zou Flavio Briatore immers hebben geïnformeerd naar de diensten van de Indyster. Verondersteld wordt dat het hier gaat om de diensten van Danica als rijder.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s