Paul Tracy vervoegt IndyCar-rangen

18 07 2008

Paul Tracy is back! Althans, voor één race. Deze week raakte bekend dat de Canadees ter gelegenheid van de race op Edmonton een derde wagen van Vision Racing zal besturen. Voorlopig betreft het dus een deal voor één wedstrijd, maar het is niet uitgesloten dat gezonde-sandwich-keten Subway ook de resterende wedstrijden van het seizoen zal sponsoren.

Tracy is met 31 overwinningen in Cart en Champ Car de meest succesrijke actieve rijder in het Amerikaanse open wheel racing. Het binnenhalen van race-icoon PT is voor Tony George en IndyCar dan ook een uiterst belangrijke stap. De Canadese karakterkop lijkt wel de enige figuur die op korte termijn het belabberde niveau van de IndyCar Series omhoog kan trekken.

Tracy’s wagen voor Edmonton zal geprepareerd worden door Derrick Walker en zijn manschappen. Voor Walker Racing kan dit de aanloop zijn naar een volwaardige deelname aan het IndyCar kampioenschap in 2009.

En er zijn nog meer ex Champ Car spelers die richting IndyCar gaan. Ook al deze week maakte Forsythe Racing bekend dat het vanaf 2009 terug deelneemt aan de Indy Lights Series. Last but not least is er dan nog het gerucht dat Alex Tagliani de ontevreden Enrique Bernoldi bij Conquest Racing zou gaan vervangen.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s